Gepost op

De laatste puntjes op de ” i”

Nog een nachtje slapen en het is weer zover! Burendag, een super gezellig evenement in het dorp waar het altijd gezellig druk is. Jullie komen zeker toch ook een kijkje nemen? De burendag wordt nu voor het 4e jaar georganiseerd en wij mogen voor het 4e jaar op rij deelnemen aan deze top activiteit!engel special

Er is voor jong en oud verschillende activiteiten. Zo is er is een kraampjesmarkt, live muziek, een mini kermis en
er zijn allerhande activiteiten te doen in en om het Gemeenschapshuis De Annendaal. Ook de kerk en het, in het
voormalig klooster gehuisveste, Adidam Center zijn open voor bezichtiging!

Maar voordat het zover is, zetten wij de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ”i”. Last minute worden14364857_1439550849405450_4414857318592771583_n er nog sleutelhangers gemaakt, 14479556_687066104773908_3939974845041004305_nproducten op kaartjes gemaakt, sommige voorzien van een hele lieve stempel en vervolgens ingepakt. Alle dozen worden dubbel gecontroleerd en alvast van de zolder naar beneden gedragen.

Pfff, waarom had ik ook alweer mijn hobby ruimte op de zolder? Achja, een paar keer de trap op en af is goed voor onze conditie zullen we maar zeggen.

Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders? Kom dus zeker een kijkje nemen, het wordt vast hartstikke gezellig! Het zonnetje is er in ieder geval ook

Tot morgen!

Liefss, Vera

14445167_686223258191526_8586613777639582065_o

Gepost op

Allemaal vriendjes!

Oepss, het is alweer ruim een maand geleden sinds mijn laatste blog.. Nu aan het einde van mijn vakantie heb ik toch maar eens eventjes tijd gemaakt. Ofja vakantie? Het werk gaat met een webwinkel natuurlijk gewoon door. Zondag 21 augustus sta ik op de Made With Love markt in Sittard en hier moeten natuurlijk ook heel wat mooie en unieke armbanden, kettingen, geluksengeltjes, en nog veel meer voor worden gemaakt. Zo ook deze superleuke en schattige uiltjes, althans dat vind ik!

En die uiltjes vragen heel veel tijd. Op een saaie en regenachtige dag had ik al alle pootjes en oogjes geknipt. Boaaah wat is dit een rot klusje zeg, maar we hebben het er graag voor over. En voor een perfectionist als mij, is het dan ook niet snel zo perfect als ik het graag wil hebben. Maar het is gelukt 🙂

Maar het meeste werkje heb ik gisteren gedaan. De stofjes had ik al lang en breed uitgezocht, maar zin om de uiltjes onder de naaimachine te leggen had ik niet echt. En laat dat nou juist heel belangrijk zijn. Maar dat niet alleen, je moet ook in een ” goede flow ” zitten, haha. Anders kun je het uiltje wel 10 keer uit elkaar halen voordat ie eindelijk PERFECT is. En gisteren was zo’n dag! Gelukkig! In totaal  heb ik 14 vriendjes gemaakt in een paar verschillende kleuren. Rood, roze, oranje, blauw en grijs.

Zijn ze niet schattig?

Ik neem deze lieve vriendjes mee naar de Made With Love markt 21 augustus, komen jullie dan ook een kijkje nemen?

13895368_1036176506497009_6605392120870970554_n

 

uiltjes

Heb je vragen of deze uiltjes of over een ander product? Stuur dan een mailtje naar info@ik-lief-jou.nl

Tot snel!

Veel liefs, Vera

Gepost op

♡♡ Work in Progress ♡♡

Pfff wat kan wachten soms lang duren zeg! Haha, afgelopen week kwam na lang wachten kwam de postbode langs om een klein geel pakketje af te geven, EINDELIJK!! Dat werd tijd want de geluksengeltjes blijven populair en sinds korte tijd waren enkele kleurtjes helemaal op 🙁20160617_190359

Maar we kunnen gaan beginnen.  En wat doe je dan op een regenachtige zaterdag? Juist ja, geluksengeltjes knutselen. Eventjes alle spullen verzamelen en beginnen maar. Het zijn heel wat spulletjes die je nodig hebt om de geluksengeltjes te maken. En daarbij staat nog niet een alles op de foto 😉

 

20160618_100814

Komende week worden de geluksengeltjes ook weer aangevuld op onze website. Superleuk om cadeau te geven aan iemand die wel een beetje geluk kan gebruiken of gewoon voor jezelf 😉 Ook zijn de geluksengeltjes op verschillende manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld als sleutelhanger te gebruiken door het haakje of leuk om aan je tas te hangen!

Heb jij een favoriete kleur en 20160618_100617zit dat kleurtje ook erbij? Komende week posten wij een berichtje op onze facebookpagina als ze weer aangevuld zijn op de website. Dan zijn ze te bestellen voor € 1,- per stuk.

En af en toe gooien wij er ook nog eens een winactie tegenaan! Zo nu ook weer bij de engeltjes. Gisteravond hebben wij op facebook aangekondigd dat we 3 geluksengeltjes gaan weggeven. Maar niet zomaar. We vragen om een hele mooie, orginele of leuke reactie achter te laten. Morgenavond kiezen wij hier een winnaar uit.

Laat dus snel een reactie achter en wie weet kan jij iemand gaan verblijden met een geluksengeltje in een kleur naar keuze!

 

20160617_201752 Heel veel liefs,     Vera

Gepost op

Even voorstellen!

Hallo allemaal,

In het eerste blog lijkt het mij wel zo handig, als ik mij even kort voorstel. Zo krijgen jullie een beeld wie ik ben 😉

Voor iedereen die er nieuwsgierig is, ik ben Vera en ben 21 lentes jong. CreaCoco is een hele grote hobby van mij. Ik vind het leuk om te freubelen en nieuwe artikelen te maken. Ik vind hier naast mijn baan in de kinderopvang mijn ontspanning in.

Hoe is CreaCoco ontstaan?

Creacoco is een aantal jaren geleden ontstaan toen ik zelf op zoek was naar een sleutelhanger met lintjes maar ik deze nergens kon vinden. Ik ben op zoek gegaan naar kleuren lintjes, deze gecombineerd en ik heb er een sleutelhanger van gemaakt. Dit was en is een groot succes. Inmiddels zijn er al meer dan 300 van verkocht. En de sleutelhanger worden nog steeds gemaakt.

Stuk voor stuk zijn de sleutelhangers met lintjes uniek. Maar niet alleen de sleutelhangers, ook de andere handgemaakte producten zijn stuk voor stuk uniek.

Neem gerust een kijkje in onze webwinkel! En heb je iets leuks gevonden, maar is het inmiddels uitverkocht? Niet getreurd, wij werken ook in opdracht samen tot een bijzonder en uniek artikel. U kunt een mailtje sturen naar info@ik-lief-jou.nl of vul een contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

Heel veel liefs,

Vera