Gepost op

Allemaal vriendjes!

Oepss, het is alweer ruim een maand geleden sinds mijn laatste blog.. Nu aan het einde van mijn vakantie heb ik toch maar eens eventjes tijd gemaakt. Ofja vakantie? Het werk gaat met een webwinkel natuurlijk gewoon door. Zondag 21 augustus sta ik op de Made With Love markt in Sittard en hier moeten natuurlijk ook heel wat mooie en unieke armbanden, kettingen, geluksengeltjes, en nog veel meer voor worden gemaakt. Zo ook deze superleuke en schattige uiltjes, althans dat vind ik!

En die uiltjes vragen heel veel tijd. Op een saaie en regenachtige dag had ik al alle pootjes en oogjes geknipt. Boaaah wat is dit een rot klusje zeg, maar we hebben het er graag voor over. En voor een perfectionist als mij, is het dan ook niet snel zo perfect als ik het graag wil hebben. Maar het is gelukt 🙂

Maar het meeste werkje heb ik gisteren gedaan. De stofjes had ik al lang en breed uitgezocht, maar zin om de uiltjes onder de naaimachine te leggen had ik niet echt. En laat dat nou juist heel belangrijk zijn. Maar dat niet alleen, je moet ook in een ” goede flow ” zitten, haha. Anders kun je het uiltje wel 10 keer uit elkaar halen voordat ie eindelijk PERFECT is. En gisteren was zo’n dag! Gelukkig! In totaal  heb ik 14 vriendjes gemaakt in een paar verschillende kleuren. Rood, roze, oranje, blauw en grijs.

Zijn ze niet schattig?

Ik neem deze lieve vriendjes mee naar de Made With Love markt 21 augustus, komen jullie dan ook een kijkje nemen?

13895368_1036176506497009_6605392120870970554_n

 

uiltjes

Heb je vragen of deze uiltjes of over een ander product? Stuur dan een mailtje naar info@ik-lief-jou.nl

Tot snel!

Veel liefs, Vera