Gepost op

♡♡ Work in Progress ♡♡

Pfff wat kan wachten soms lang duren zeg! Haha, afgelopen week kwam na lang wachten kwam de postbode langs om een klein geel pakketje af te geven, EINDELIJK!! Dat werd tijd want de geluksengeltjes blijven populair en sinds korte tijd waren enkele kleurtjes helemaal op 🙁20160617_190359

Maar we kunnen gaan beginnen.  En wat doe je dan op een regenachtige zaterdag? Juist ja, geluksengeltjes knutselen. Eventjes alle spullen verzamelen en beginnen maar. Het zijn heel wat spulletjes die je nodig hebt om de geluksengeltjes te maken. En daarbij staat nog niet een alles op de foto 😉

 

20160618_100814

Komende week worden de geluksengeltjes ook weer aangevuld op onze website. Superleuk om cadeau te geven aan iemand die wel een beetje geluk kan gebruiken of gewoon voor jezelf 😉 Ook zijn de geluksengeltjes op verschillende manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld als sleutelhanger te gebruiken door het haakje of leuk om aan je tas te hangen!

Heb jij een favoriete kleur en 20160618_100617zit dat kleurtje ook erbij? Komende week posten wij een berichtje op onze facebookpagina als ze weer aangevuld zijn op de website. Dan zijn ze te bestellen voor € 1,- per stuk.

En af en toe gooien wij er ook nog eens een winactie tegenaan! Zo nu ook weer bij de engeltjes. Gisteravond hebben wij op facebook aangekondigd dat we 3 geluksengeltjes gaan weggeven. Maar niet zomaar. We vragen om een hele mooie, orginele of leuke reactie achter te laten. Morgenavond kiezen wij hier een winnaar uit.

Laat dus snel een reactie achter en wie weet kan jij iemand gaan verblijden met een geluksengeltje in een kleur naar keuze!

 

20160617_201752 Heel veel liefs,     Vera