Gepost op

Even voorstellen!

Hallo allemaal,

In het eerste blog lijkt het mij wel zo handig, als ik mij even kort voorstel. Zo krijgen jullie een beeld wie ik ben 😉

Voor iedereen die er nieuwsgierig is, ik ben Vera en ben 21 lentes jong. CreaCoco is een hele grote hobby van mij. Ik vind het leuk om te freubelen en nieuwe artikelen te maken. Ik vind hier naast mijn baan in de kinderopvang mijn ontspanning in.

Hoe is CreaCoco ontstaan?

Creacoco is een aantal jaren geleden ontstaan toen ik zelf op zoek was naar een sleutelhanger met lintjes maar ik deze nergens kon vinden. Ik ben op zoek gegaan naar kleuren lintjes, deze gecombineerd en ik heb er een sleutelhanger van gemaakt. Dit was en is een groot succes. Inmiddels zijn er al meer dan 300 van verkocht. En de sleutelhanger worden nog steeds gemaakt.

Stuk voor stuk zijn de sleutelhangers met lintjes uniek. Maar niet alleen de sleutelhangers, ook de andere handgemaakte producten zijn stuk voor stuk uniek.

Neem gerust een kijkje in onze webwinkel! En heb je iets leuks gevonden, maar is het inmiddels uitverkocht? Niet getreurd, wij werken ook in opdracht samen tot een bijzonder en uniek artikel. U kunt een mailtje sturen naar info@ik-lief-jou.nl of vul een contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

Heel veel liefs,

Vera